Waarom verblijven in Oostende?

Deel dit artikel

Oostende is een wereldstad aan zee en staat bekend als de ‘Koningin der Badsteden’. Een heerlijk weekendje genieten in Oostende, dé badplaats waar altijd wat te beleven is. Deze stad biedt brede stranden, de lange strandpromenade, de jachthaven en de vele watersportclubs.

Oostende wordt niet voor niets de Koningin der Badsteden genoemd. Niet alleen de prachtige kustlijn, maar ook de stad zelf heeft heel wat te bieden: interessante musea, geweldig mooie street art, fijne restaurants en populaire bezienswaardigheden.

Het stadsbestuur van Oostende prefereert de naam “Stad aan de Zee”, waarmee vooral benadrukt wordt dat het een stad is met alle voorzieningen en andere voordelen die daarbij horen. Oostende is meer dan alleen strand en strandleven, maar bovenal ook een moderne bruisende stad waar je je vrijwel nooit hoeft te vervelen.

Op de website https://www.visitoostende.be/nl vind je op een hele overzichtelijke en interactieve manier wat er allemaal te doen is in Oostende. Dit mooi opgelijst door Toerisme Oostende.

Om er maar enkele te noemen:

Bekijk zeker onze Accomodatie pagina voor alle eendaagse of meerdaagse overnachtigsmogelijkheden in Oostende!

Vind je niet onmiddellijk wat je zoekt? Dan kan je altijd rechtstreeks met ons contact nemen.

ONTDEK ONZE ACCOMODATIES

Vastgoed te huur Gent

Galeipad

Vastgoed te huur Gent, Galeipad. Gezellig 1 slaapkamer appartement met uitzicht over de stad Gent en op wandelafstand van de binnenstad.

Meer informatie >>